Italiaanse broccolistamppot

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in gezouten water gaar en giet ze af. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze in 10 minuten gaar. Snijd de tomaatjes in vieren en de ham in brede repen. Verwarm de melk, zonder ze te koken. Stamp de aardappelen fijn en stamp de broccoli er grof doorheen. Giet er tijdens het stampen de warme melk bij. Schep de partjes tomaat en de pesto door de stamppot en breng op smaak met peper en eventueel met zout. Verdeel het gerecht over vier borden, garneer met de hamrepen en serveer direct.

Italiaanse broccolistamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolistamppot met kip en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolistamppot met pijnboompitten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunspeklapjes met broccolistamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolistamppot met braadworst
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept