Italiaanse lamsschotel

6
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees ontdoen van overtollig vet en pezen. Vlees in blokjes van 4 cm. snijden en door de bloem halen; overtollig bloem eraf schudden. Olie en boter in een pan met dikke bodem verhitten. Vlees snel op matig vuur bruin braden (in porties). Vlees in een ingevette ovenschaal met inhoud van 1,5 liter leggen. Bleekselderij, ui, wortel en knoflook toevoegen. Tomaten (met sap) en tomatenpurree erdoor roeren. Wijn, bouillon en kruiden toevoegen. Aan de kook brengen; saus van de bodem losschrapen en over het vlees gieten. Op smaak brengen met peper. Goed afdekken en 1 uur stoven, tot het vlees mals is.

Italiaanse lamsschotel is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsschotel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsschotel Met Abrikozen En Pruimen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joodse Lamsschotel
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschotel Met Aardappelpuree En Munt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept