Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat de plakjes bladerdeeg vast ontdooien. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in stukjes. Verhit de boter en bak de champignons en pers de knoflook erboven uit. Af en toe omscheppen. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen. Voeg vervolgens de stukjes paprika erdoor. Meng de zure room met mosterd en kaas. Snijd 10 rondjes van 14 cm doorsnede uit het deeg en leg ze op de bakplaat. Bestrijk 5 rondjes met het roommengsel. Laat langs de rand 1 cm. vrij. Verdeel het champignonmengsel erover. Bestrooi ze met 2 theelepels van de extra geraspte kaas. Klop het ei los. Leg de plakjes bladerdeeg die over zijn op de plakjes met vulling en druk de randen met een vork goed op elkaar. Bestrijk de bovenkant van de broodjes met ei. Strooi de rest van de kaas erover. Bak de broodjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.