Kalfsfricassee

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een zware pan op een matig vuur. Doe er de blokken vlees in en bak die in ongeveer 10 minuten onder af en toe omscheppen rondom bruin. Strooi de bloem over het vlees en giet er de wijn bij. Draai het vuur lager, doe het deksel op de pan en laat het geheel vervolgens circa 10 minuten sudderen op een laag vuur. Voeg de ui, wortel, selderij en bouilon toe en schep goed om. Doe het deksel er weer op en laat alles 1 1/2 uur stoven. Voeg als de inhoud te droog wordt wat water toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg het citroensap en de rasp toe, roer goed om en bestrooi met de peterselie. Doe het kalfsvlees over op een schaal en dien op.

Kalfsfricassee is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept