Karbonades in sojasaus

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de karbona des in repen van ongeveer 1 cm Zet ze op met zoveel water dat het vlees ongeveer 3/4 onder staat. Voeg de nootmuskaat, kruidnagelpoeder, sambal, ketjap en citroensap toe Breng het geheel aan de kook. Laat het vlees op laag vuur 10 minuten sudderen. Haal het vlees uit de pan, laat het goed uitlekken en dep het droog. Verhit olie in een koekepan en bak daarin de plakken vlees bruin en knapperig. Strooi er op het laatst het paneermeel over en laat dit even meebakken.

Karbonades in sojasaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept