Kippensoep met Chinese vermicelli

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het water aan de kook brengen met de pimentkorrels en de soepgroente. De kip wassen en met zout en zwarte peper bestrooien. Als het water kookt, de stukken kip toevoegen alsook de gember, de sojasaus en de verse peper. Na 30 minuten koken, de in stukken geknipte Chinese vermicelli toevoegen alsmede de bouillonblokjes. De soep nog ongeveer 10 minuten laten koken. Van het vuur af, de fijngesneden sjalotjes door de soep scheppen, evenals de Aji-No-Moto.

Kippensoep met Chinese vermicelli is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept