Kipsate voor de barbecue

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees: Snij de kipfilet in blokjes Laat het minimaal 6 uur marineren Rijg ze aan het stokje Rooster ze op een zacht vuurtje gaar De saus: Maak het potje satesaus klaar zoals het op de verpakking staat. Voeg de kerriepoeder, geperste knoflook, fijn gesneden ui en ketjap toe. Verdun de saus met een scheutje melk Laat lekker pruttelen Als het te dik wordt kan je het weer verdunnen met water of melk.

Kipsate voor de barbecue is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept