Klassieke Carpaccio

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de plakjes vlees over vier borden. Meng in een kommetje de mayonaise met de melk en het citroensap en breng het op smaak met zout, peper en een paar druppels worcestersaus. Besprenkel het vlees met deze marinade.

Klassieke Carpaccio is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept