Knoflookstamppot met shoarma en paprikasaus.

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout en de knoflook in 20 minuten gaar. Bak de paprika 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olie en breng op smaak met zout en peper. Voeg de bouillon toe en laat het met het deksel op de pan 10 minuten zachtjes koken. Pureer de paprika met het kookvocht en zeef het. Roerbak de shoarmareepjes 5 minuten in de boter. Bak de lente-ui 2 minuten in 2 eetlepels olie. Stamp de aardappelen en de knoflook met de rest van de olie tot een gladde puree. Schep de lente-ui erdoor en breng de stamppot met peper op smaak. Schep de shoarmareepjes op de stamppot en serveer de paprikasaus erbij.

Knoflookstamppot met shoarma en paprikasaus. is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knoflookstamppot Met Shoarma En Paparikasaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookstamppot met shoarma en paprikasaus
Bekijk recept