Snijd het spek in dobbelsteentjes. Braad de spekjes op een hoog vuur snel aan en laat ze vervolgens zachtjes in het spekvet bruin bakken. De uitgebakken spekje apart leggen. Verdeel het konijn in stukken. Verhit het spekvet en braad het konijn op een een flink vuur bruin. Beweeg het vlees, bestrooi het met de bloem en bevochtig het vlees met de witte wijn en de bouillon. Voeg de champignons, peterselie, bieslook, fijngeneden sjalotjes, knoflook en de kruiden toe. Verwijder de konijnenlever en houd deze apart. Voeg naar smaak peper en zout toe. Dek het konijn af en laat het op een zacht vuur 1 uur stoven. Voeg vervolgens de olijven toe en laat het nog eens ca. 30 minuten stoven. Maak de konijnenlever fijn en voeg dit aan de saus toe. Bind het geheel met de eierdooiers. Voeg de spekjes toe. Roeren zonder te laten koken! Warm opdoen. Eet smakelijk!