Koolvis-groenteschotel uit de oven

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels en snijd ze in de lengte in plakken. Kook de aardappels in 5 minuten beetgaar en laat ze uitlekken in een vergiet. Snijd de courgette in plakken. Snijd de plakken vis in tweeën. Laat in een pannetje de boter zachtjes smelten. Kook ondertussen water voor het visbouillontablet. Roer de bloem er door heen en laat het ca. 1 minuut zachtjes bakken. Schenk de bouillon er bij en blijf roeren tot de saus gebonden is. Voeg ongeveer een kwart van het zakje geraspte kaas toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Giet een beetje van de saus in de ovenschaal. Leg achtereenvolgens de aardappel, courgette, vis en de tomaat op elkaar. Giet de saus er over. Strooi de rest van de kaas over het geheel. Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.

Koolvis-groenteschotel uit de oven is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept