Kruidige artisjokbodems

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de artisjokbodems uitlekken. Snijd de kaas en de chorizo in heel kleine reepjes. Hak de olijven en de gedroogde tomaat fijn. Klop de olijfolie met de olijven, de tomaat, zout en peper tot een dressing. Schep de dressing door de kaas en de chorizo en verdeel de salade over de artisjokbodems.

Kruidige artisjokbodems is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept