Lamskoteletten met tapenade

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de koteletten in met zout en peper. Klop een marinade van de olie, de knoflook uit de pers, het citroensap en de kruiden en laat het vlees hierin 1/2 dag marineren. Rooster de koteletten in een grillpan aan beide kanten bruin, maar vanbinnen rosé. Bestrijk de koteletten vlak voor het serveren met de tapenade. Lekker met geroosterde aardappelparten en roergebakken groene aspergestukken.

Lamskoteletten met tapenade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept