Lamsschouder met kruiden

4-6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het vlees in zijn geheel in de hete olie of boter aan Neem het vlees, zodra het aan alle kanten is aangebraden uit de pan en leg het op een schaal. Pel de tenen knoflook en snijd ze in repen. Blancheer de knoflook even in kokend water, laat ze uitlekken, dep ze droog en doe ze in de nog hete braadpan over. Leg het vlees terug in de braadpan, verwarm het op laag vuur en schenk de pastis bij het vlees. Was en droog de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze met de wijn aan het vlees toe. Breng alles op smaak met zout en peper. Zet de pan in een op 170°C voorverwarmde oven en laat het vlees in ± 35 minuten gaar worden. Voeg aan het eind van de bereidingstijd de fijngeknipte tuinkruiden toe en serveer direct. ">

Lamsschouder met kruiden is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept