Lamsvlees met aardappelen en aubergines

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de muntblaadjes heel fijn. Was de pepers, verwijder de steeltjes en snijd ze overdwars open. Haal de pitjes eruit en hak ze fijn. Meng muntblaadjes, pepers en knoflook door het citroensap en wrijf hiermee de plakken vlees in. Laat het vlees zo een uur marineren, Kook intussen de aardappelen in de schil, laat ze afkoelen en pel ze. Maak de ui schoon en snijd hem in ringen. Was de aubergines, verwijder de stelen en snijd ze in schijven. Was de tomaten en snijd ze in vieren. Bak het vlees in hete olie aan weerskanten aan. Zet het vuur laag, voeg een kopje water toe en laat het bijna gaar worden. Doe de groenten bij het vlees, roer ze even am en laat het gerecht nog tien minuten stoven.

Lamsvlees met aardappelen en aubergines is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept