Leidse hutspot ii

4
0 min
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen en de hutspotgroenten zachtjes ± 15 minuten in een pan met weinig water en zout, schep af en toe om. Bak in een andere pan de spekblokjes in ± 4 minuten zachtjes uit. Giet de aardappelen en de hutspotgroenten af. Schep er de witte bonen met het vocht en het spek met het vet door en warm de hutspot al omscheppend nog ± 5 minuten zachtjes door. Breng op smaak met zout en peper.

Leidse hutspot ii is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Zuurkoolsalade met gegrilde appel en Leidse kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolpasta met Leidse kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamrolletjes met zuurkool en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept