Lekkere Italiaanse bollen

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok of hapjespan helft van de olijfolie verhitten. Roerbakgroenten ca. 5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper. Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van olijfolie verhitten (of grillpan gebruiken). Tartaartjes in ca. 2 minuten bakken (halverwege keren). Intussen gemengde sla mengen met helft van veldsla en dressing. Bollen halveren en beleggen met rest van veldsla. Tartaartjes op veldsla leggen, groentemix erop scheppen en fritessaus erover verdelen. Afdekken met bovenste helft van bollen. Serveren met gemengde salade.

Lekkere Italiaanse bollen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept