Maaltijdsalade met asperges en graskaas

4
0 min
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in ruim water met zout en de boter beetgaar. Kook intussen de eieren hard. Kook de aardappelblokjes en de sugar snaps 5 minuten en giet ze af. Meng de asperges, de aardappelblokjes, de sugar snaps, de lente-uitjes, de graskaas, peper, zout en de pijnboompitten en meng de olie, de azijn en de honing erdoor. Snijd de eieren in kwarten en meng die er voorzichtig door. Garneer met wat tuinkers. Lekker met warm vers brood.

Maaltijdsalade met asperges en graskaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met graskaas en jalapeños
15 min
Bekijk recept
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
3 tosti's met graskaas
20 min
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept