Marsepein (aardappeltjes)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de amandelen in een molen op de fijnste stand tot poeder. Voeg de poedersuiker, het oranjebloesemwater en het eiwit toe en maal die even mee. Wikkel de marsepein in aluminiumfolie en laat hem in de koelkast ± 12 uur rusten. Vorm van de marsepein kleine bolletjes en rol die door de cacao.

Marsepein (aardappeltjes) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept