Marsepein-aardappeltjes

1
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de amandelen in een molen op de fijnste stand tot poeder. Voeg nu de poedersuiker, het oranjebloesemwater en het eiwit toe en laat het even meemalen. Wikkel de marsepein in aluminiumfolie en laat het 12 uur in de koelkast rusten. Daarna kun je van de marsepein kleine bolletjes vormen en die door cacao rollen.

Marsepein-aardappeltjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept