Met tapenade gevulde lamsbout

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de knoflook. Was de peterselie. Hak de olijven, de knoflook, de peterselie en de kappertjes en pureer ze met de pesto in een keukenmachine fijn. Voeg, terwijl de keukenmachine zachtjes draait, in een dunne straal 1 dl olijfolie toe. Voeg de ansjovisfilets en het citroensap toe en draai het geheel tot een smeuïge massa. Snijd de lamsbout open, vul hem met de olijventapenade en bind hem dicht. Bestrijk de lamsbout met olijfolie en bestrooi hem met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan, braad de lamsbout op hoog vuur lichtbruin en laat hem afgedekt op laag vuur in ± 70 minuten gaar worden.

Met tapenade gevulde lamsbout is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept