Mini-tapasbuffet

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de knoflook hierin. Snijd de olijven in plakjes en voeg ze samen met de tomaatstukjes toe. Laat de saus ± 5 minuten koken en breng op smaak met zout en peper. Vermeng de sla met de dressing. Verwarm de tortilla in de oven volgens de aanwijzingen en snijd hem in putjes. Verhit de frituurolie en frituur de garnalenkroketjes hierin. Frituur de peterselie 1/2 minuut mee en laat op keukenpapier uitlekken. Verwarm de gehaktballetjes volgens de aanwijzingen op het pak. Schep de tomatensaus in een kom, zet deze op een schaal en leg de gehakt-balletjes en de tortillapuntjes eromheen. Leg de kroketjes op een schaal en garneer ze met de partjes citroen en de gefrituurde peterselie. Geef de salade erbij. Zet er eventueel schaaltjes met gemarineerde olijven, ansjovisrolletjes, Spaanse kaas (bijvoorbeeld Manchego) en rauwe ham (bijvoorbeeld Serranoham) bij. Lekker met warm stokbrood en gezouten boter.

Mini-tapasbuffet is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Mossel- En Spinazietapas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept