Verhit de olie en fruit de knoflook hierin. Snijd de olijven in plakjes en voeg ze samen met de tomaatstukjes toe. Laat de saus ± 5 minuten koken en breng op smaak met zout en peper. Vermeng de sla met de dressing. Verwarm de tortilla in de oven volgens de aanwijzingen en snijd hem in putjes. Verhit de frituurolie en frituur de garnalenkroketjes hierin. Frituur de peterselie 1/2 minuut mee en laat op keukenpapier uitlekken. Verwarm de gehaktballetjes volgens de aanwijzingen op het pak. Schep de tomatensaus in een kom, zet deze op een schaal en leg de gehakt-balletjes en de tortillapuntjes eromheen. Leg de kroketjes op een schaal en garneer ze met de partjes citroen en de gefrituurde peterselie. Geef de salade erbij. Zet er eventueel schaaltjes met gemarineerde olijven, ansjovisrolletjes, Spaanse kaas (bijvoorbeeld Manchego) en rauwe ham (bijvoorbeeld Serranoham) bij. Lekker met warm stokbrood en gezouten boter.