Normandische lamskoteletjes

2
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout, peper en rozemarijn. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het vlees in ± 5 minuten bruin; keer het halverwege. Schuif het vlees naar de zijkant van de pan, voeg de sjalotjes, de bosui, de knoflook en de bacon toe en bak nog ± 5 minuten. Schep de flageolets en de tomaat erdoor en verwarm nog ± 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper en verdeel het vlees en de groenten over 2 borden. Lekker met rijst.

Normandische lamskoteletjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept
Normandische appeltaart
2 uur-
Bekijk recept
Hammetje op Normandische wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept