Omelet met asperges

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en verwijder de houtachtige uiteinden van de asperges en halveer de asperges in de lengte. Blancheer de asperges in kokend water met zout ca. 1 minuut. Spoel de asperges koud en laat ze uitlekken. Was en knip de bielook fijn. Snij de zalmfilet in reepjes. Klop de eieren los met de creme fraiche. Roer de bieslook, zalm en de asperges door het eimengsel. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Smelt de boter in een koekenpan en bak hierin de omelet zachtjes eerst ca. 3 minuten. Draai de omelet vervolgens en laat hem nog ca. 2 minuten onder de grill staan.

Omelet met asperges is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept