Pangafilet uit de oven

5
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de vis ontdooien, dep hem goed droog en kruid met zout en peper. Leg de pangafilet in een met boter ingevette ovenschaal. Snijd de uien en tomaten in stukken. Bak eerst de uien 3 minuten, voeg dan de tomaten toe en bak dit samen nog eens 5 minuten. Roer er uitgeperste knoflook, het visbouillonblokje en de wijn door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de saus over de vis en laat die in ca. 15 minuten garen in de oven. Kook ondertussen de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten goudbruin en schep ze met de basilicum en olijfolie extra vierge door de rijst. Serveer dit bij de pangafilet in tomatensaus.

Pangafilet uit de oven is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en groente
25 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokgroenten met panga
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panga in ham uit de oven
Bekijk recept
Penne Rigate Met Pangafilet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept