Panna cotta con fruttí dí Bosco

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de citroen met een dunschiller en pers hem uit. Verhit 150 ml magere koffieroom met suiker, vanille-extract en citroenschil tot tegen de kook (anders gaat het schiften). Los de gelatine op in het hete water. Giet de room door een zeef en roer er met een garde de gelatine door. Laat de slagroom afkoelen en roer er 1 eetlepel citroensap door. Klop de resterende slagroom stijf en schep het afgekoelde roommengsel erdoor. Giet de panna cotta in kleine metalen vormpjes of in schaaltjes en zet deze 3 uur in de koelkast. Druppel voor het opdienen wat citroensap en poedersuiker over het fruit. Stort de panna cotta op bordjes, lepel het fruit erover en dien op.

Panna cotta con fruttí dí Bosco is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta ai frutti di bosco - Roompuddinkje met bosvruchten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Frutti di bosco in een glas
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept