Pasta met scampies

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar. Voeg aan het water een scheutje olijfolie en wat zout toe. Giet de pasta af als deze beetgaar is en spoel de pasta af met koud water om het nagaren te voorkomen. Laat de pasta uitlekken en zet 'm even weg. Maak in een hapjespan de olijfolie warm. Snijd de ansovis in stukjes en doe deze in de pan. Pers de knoflook erboven uit. Snijd de peper en rode ui in kleine stukjes en voeg deze toe. De rest van de rode peper is goed in te vriezen! Voeg de scampies toe. Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze ook toe. Maak het op smaak met de basilicum en oregano. Zet de warmtebron laag en laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg daarna een kleine theelepel kaneelpoeder, de slagroom en de tomatenpuree toe. Roer alles goed doorelkaar! Doe vervolgens de pasta bij de saus en laat het geheel nog even goed doorwarmen.

Pasta met scampies is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Gratin Van Zeevruchten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampie's Met Kiwi Op De Bbq
20-30 min -
Bekijk recept
Griekse Garnalencocktail Met Feta (uit De Oven)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept