Pepernoten 6 (&plusmn 50 stuks)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van Pepernoten 6 (± 50 stuks) recept Meng met een mixer (of in een keukenmachine) de zachte boter, de suiker, de speculaaskruiden en het zout in een kom tot een smeuïge massa. Voeg er geleidelijk het bakmeel en zoveel melk aan toe, dat een samenhangend deeg ontstaat. Kneed dit tot een bal, verpak deze in folie en laat het in de koelkast 2-3 uur staan. Verwarm de oven voor op 150-175°C. Beboter een bakplaat, kneed balletjes van het deeg en druk deze op enige afstand van elkaar op de bakplaat. Bak de pepernoten in ± 15 minuten bruin.

Pepernoten 6 (&plusmn 50 stuks) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept