Perzikvlaai

7
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een springvorm in. Laat de perziken goed uitlekken. Klop de eieren met de zoetstof en het zout tot schuim. Roer de kwark, 3 el citroensap en de vanillepuddingpoeder door het eischuim. Doe de helft van de kwark in de springvorm. Verdeel de perziken hierover, eventueel op 2 na, voor de garnering. Doe vervolgens de rest van de kwark eroverheen. Bak de taart in ongeveer een uurtje gaar. Laat de vlaai afkoelen en strooi er een beetje poedersuiker overheen en spuit er een toefje slankroom op.

Perzikvlaai is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikvlaai lekker en nog slank ook!
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Perzikvlaai lekker en nog slank ook!
60 min Nagerecht
Bekijk recept