Pilav met rijst

5
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper en fruit de uien. Haal vervolgens de glazige uien weer uit de pan. Snijd ondertussen het vlees in stukjes en kruid het met zout en peper. Braad vervolgens het vlees aan en doe de ui terug in de pan. Een paar scheuten ketjap, de tomatenpuree en evt. de sambal toevoegen. Kook odertussen de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat het geheel ongeveer 15 minuten sudderen. Doe er vast wat perzikensap bij. Snij de perziken in stukjes en voeg die nu toe. Nog even laten doorwarmen. Rijst en saus apart serveren.

Pilav met rijst is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept