Pompoenpuree

7
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder eventuele lelijke stukken schil, boen de rest schoon. Snijd de pompoen in stukken, ontdoe hem van pitten en draden, snij hem vervolgens in blokjes. Kook de blokjes gaar in de bouillon. Stamp met slagroom en wat kookvocht tot een mooie puree en vul een ingevette ovenvaste schaal. Bedek met zachte geitenkaas en zet hem een tijdje in de oven.

Pompoenpuree is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept