Rijstebrij met bruine suiker

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vanillestokje in de lengte open. Breng in een pan met dikke bodem de melk met het vanillestokje aan de kook. Roer de rijst erdoor en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook. Kook de rijst in ongeveer 30 minuten op een laag vuur, roer regelmatig. Neem het vanillestokje uit de rijst, schraap de zwarte zaadjes eruit en roer ze door de rijstebrij. Schep de warme rijstebrij in vier schaaltjes en strooi de bruine suiker erover. Leg er een klontje boter op en bestrooi met kaneel.

Rijstebrij met bruine suiker is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Deense Rijst
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstebrij
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept