Rijstebrij met kaneelappeltjes

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de rijst, melk en een snufje zout in een pan en breng de melk aan de kook. Laat de rijst onder af en toe roeren onafgedekt 12-14 minuten op zacht vuur koken tot de rijst gaar en het vocht gebonden is. Verwarm intussen in de koekenpan de boter en bak hierin de appelschijfjes met kaneel en de basterdsuiker ca. 5 minuten op middelhoog vuur tot de appelschijfjes zacht zijn. Roer de vanillesuiker door de rijstebrij. Verdeel de rijstebrij over vier kommen. Garneer de rijstebrij met de kaneelappeltjes.

Rijstebrij met kaneelappeltjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van kip en gepofte kaneelappeltjes
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Deense Rijst
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstebrij
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept