Rijstpilav met paprika en lamsvlees

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in stukjes. Verhit de boter en bak de blokjes vlees hierin met de ui en de paprika in ± 5 minuten bruin. Voeg de krenten, de shoarmakruiden en de rijst toe en bak het geheel op matig vuur omscheppend 2 minuten. Schenk de bouillon erbij, leg het deksel op de pan, breng het vocht aan de kook en laat de pilav op laag vuur in 10-15 minuten gaar worden. Rooster intussen de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Voeg naar smaak zout en peper aan de pilav toe en strooi de amandelen erover.

Rijstpilav met paprika en lamsvlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte groenten en rijstpilav met appel en ananas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept