Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het varkensvlees in langwerpige stukken van bijv. 20 x 4 cm; marineer het vlees 2-3 uur in 1 potje Roast Red Pork (marinade). Bak het vlees in de oven op 175-200 graden gaar.

Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept