Roti Dalbhari (roti gevuld met gele erwten)

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling (gele erwten): De gele erwten wassen, daarna met zoveel water opzetten dat ze onder water staan en circa 30 minuten koken tot ze halfgaar zijn, ze mogen niet te zacht of papperig worden); hierna die laten uitlekken en in de mixer fijnmalen. TIP: om de gele erwten sneller gaar te krijgen, kunnen ze één dag tevoren worden geweekt. De fijngemalen erwten in een schaal overdoen en hieraan de komijnzaad, knoflook, peper en zout naar smaak toevoegen en vervolgens het geheel goed vermengen.

Roti Dalbhari (roti gevuld met gele erwten) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti met kerrie-kip en sperziebonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kip met okra en kousenband
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept