Salade met geitenkaas en warme ham

2
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sla wassen en laten drogen, daarna op een groot bord verdelen. Snij de cherrytomaatjes door midden en snijd het geitenkaasje in blokjes. Verhit ondertussen een pan (gebruik geen olie of boter) en leg daar een plakje ham in. Aan een kant ca. 1 minuut aanbakken. Doe dit met alle vier de plakken. De plakken draperen over de veldsla. Daarover heen de halve tomaatjes en stukjes kaas verdelen. Dit alles beprenkelen met de dressing van honing en mosterd. Eet smakelijk!

Salade met geitenkaas en warme ham is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept