Zoek
Saté kambing 2
4
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
voor Saté kambing 2 recept
400 gr lamsvlees
4 tenen knoflook
1 dl ketjapsaus
Bereiding
van Saté kambing 2 recept Marineer het in blokjes gesneden lamsvlees ± 12 uur in ketjapsaus met de fijngesneden knoflook. Rijg ze op satéstokjes en grill ze op houtskool tot ze mooi bruin zijn. Geef er een ketjapsaus bij.
Saté kambing 2 is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Gado gado met kroepoek
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk-auberginespies
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept