Scampi met pestosaus

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de champignons en snijd ze in schijfjes. Pel de scampis. Bak ze in een diepe pan met een weinig bakboter. Keer ze regelmatig om zodat ze mooi rood zien en een korstje hebben, een beetje look toevoegen mag. Wanneer ze mooi gebakken zijn haal je ze uit de pan en leg ze op een bord. Voeg nu de witte wijn toe in de pan en laat dit 30 seconden inwerken. Voeg daarna de room toe en de pesto en roer het geheel tot het een rood sausje is. Doe daarna de garnalen en de champignons bij het geheel en laat zachtjes sudderen. Breng daarna het geheel op smaak met peper en zout en doe wat peterseliekruiden erbij om de aandacht van al dat rood te halen. Doe nu de scampis er terug bij en dik de saus wat met maïzena opgelost in water.

Scampi met pestosaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept