Semoer daging

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met de tamarinde en laat dit een paar uur intrekken. Dep het vlees droog en snijd het in plakken van ongeveer een centimeter dik. Bestrooi het vlees met peper,zout en nootmuskaat. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Fruit ui en knoflook even aan in wat hete olie en laat de sambal een minuut meebakken. Voeg dan de plakken vlees toe en bak deze aan weerszijden bruin. Giet de ketjap erbij en 3/4 liter water, Zet het vuur laag en laat het vlees ca. 1/2 uur sudderen of tot het gaar is.

Semoer daging is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Semoer van vlees
0 min
Bekijk recept
Semoer Terong.
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept