Semoer van vlees

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Wrijf uien, knoflook, nootmuskaat en laos tot een brij. Smeer hier het vlees mee in en laat dat een paar uur staan. Snijd het vervolgens in plakken. Bak deze plakken in hete olie even aan giet er vervolgens de ketjap bij. Laat slechts enkele minuten koken. De bedoeling is dat het vlees nog enigszins rood blijft.

Semoer van vlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Semoer daging
0 min
Bekijk recept
Semoer Terong.
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept