Spinazietaart

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal in, en bedek deze met bladerdeeg. Was de spinazie. Meng in een kom de eieren met de crème fraîche. Snij de appel in blokjes en doe die er ook door. Meng er de kruiden er door. Bak het gehakt rul. Roerbak spinazie er door! Doe spinazie en gehakt in de ovenschaal. Giet het ei-mengsel er overheen. Bedek het geheel met feta. Bak de taart in 45 minuten gaar.

Spinazietaart is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept