Stamppot met kerstomaatjes, ham en mozzarella

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Kook de aardappelen met weinig zout in ± 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze grof. Voeg zoveel melk, Room Culinair en boter toe, dat een smeuïge puree ontstaat en breng deze op smaak met zout en peper. Snijd de kerstomaatjes in vieren en de ham in reepjes. Schep de tomaatjes, de ham en de bieslook door de aardappelpuree en doe deze over in een ingevette ovenschaal. Snijd de mozzarella in dunne plakken en leg die op de stamppot. Verdeel de pijnboompitten erover en laat het gerecht onder de hete grill in ± 5 minuten licht kleuren.

Stamppot met kerstomaatjes, ham en mozzarella is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept