Stoofschotel van Chinese kool en lamsschouder

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olie en bak de lamsschouder op hoog vuur in 4 minuten rondom bruin. Blus af met 1/2 dl bouillon en laat die verdampen. Voeg de kool en de lente-ui toe en stoof ze omscheppend 4 minuten mee. Blus met 11/2 dl bouillon en breng op smaak met zout, peper en koriander. Lekker met rijst of pasta.

Stoofschotel van Chinese kool en lamsschouder is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept