Tilapiafilet met walnoten

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de walnoten en abrikozen. Meng de noten en pijnboompitten met de abrikozen, het citroensap en de olieën, basilicum en wat zout en peper. Smeer de visfilets hiermee in en leg ze in een ovenschaal. Voeg de witte wijn toe en zet de schaal 12 minuten in de oven.

Tilapiafilet met walnoten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept