Tomaten-basilicumstamppot met sjalottensaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit 25 gr boter en bak de tomaat met de Italiaanse kruiden al omscheppend 2 minuten. Bak de sjalot zachtjes in 30 gr boter. Voeg de azijn en de bouillon toe, breng de saus aan de kook en laat haar 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Stamp de aardappelen met de gebakken tomaat, de basilicum en 25 gr boter fijn en schep de kerstomaatjes erdoor. Breng op smaak met peper. Serveer de saus bij de stamppot.

Tomaten-basilicumstamppot met sjalottensaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonades met sjalottensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendijen met rauwe ham en salie
30 min-
Bekijk recept
Tournedos Met Sjalottensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept