Varkensvlees in limoensap

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Maak de uien schoon, halveer ze en snijd de helften in plakken. Was de pepers, verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Fruit uien en pepers in wat olie even aan. Voeg het vlees toe en bak dit aan alle kanten bruin. Schenk het limoensap erbij en de beide soorten ketjap. Zet het vuur laag en laat het vlees in ca. 40 minuten gaar worden.

Varkensvlees in limoensap is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept