Varkensvlees in pindasaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen Maak de ui schoon en snipper hem Fruit ui en knoflook in wat olie even aan. Voeg het vlees toe en laat dat onder voortdurend omscheppen aan alle kanten bruin worden. Doe er dan een kopje warm water bij. Laat het vlees op laag vuur in ongeveer een kwartier gaar worrden. Roer dan achtereenvolgens de pindakaas, het citroensap, de djinten, laos, koenjit en gemberpoeder door de saus. Blijf goed roeren tot een gebonden saus ontstaat. Voeg er desgewenst nog een scheutje ketjap manis aan roe.

Varkensvlees in pindasaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept