Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, kool en gember hierin 5 minuten. Breng op smaak met zout en laos. Bereid de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng extra op smaak met de ketoembar, de ketjap en de sambal. Stamp de aardappelen fijn en meng de kool, de ui en de gember door de puree. Breng op smaak met zout en laos. Bestrooi de stamppot met seroendeng en serveer met de pindasaus.

Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept