Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Snijd de spitskool en de abrikozen in stukjes. Hak de pinda’s grof. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje (ca. 2 eetlepels) olie toe en wok de vleesreepjes 5 minuten. Wok daarna de spitskool en de abrikozen 5 minuten mee. Meng de noedels, driekwart van de pinda’s en woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) erdoor en wok nog 2 minuten. Verdeel over 5 borden en strooi de rest van de pinda’s erover.
Woknoedels met spitskool en abrikozen is een recept van De Chef